Rød Ungdoms nye nettsider!I dag lanserte vi nye nettsider. Sjekk dem ut! 

4 kommentarer

Atle

16.11.2011 kl.13:28

Nettsidene er bedre enn før, helt klart, men det er også mye forbedringspotensiale her. Rødfargen er litt lite brukt, spør du meg. Det er mye svart og hvitt. Her har for eksempel Unge Høyre gjort det bra og kjører en lys blåfarge gjennom hele nettsiden. Det er for mange store elementer på siden, så når man leser gjennom politkken til RU blir teksten veldig liten.

Se for eksempel på http://mirror-communications.com/. Her er det kjørt en gjennomført rød profil, som funker veldig bra. Noe slikt kunne også rødt.no hatt, som nå har mer blått enn rødt på sine nettsider.

Det mener jeg, iallefall :)

Forresten! Den første linken under "Hva er RU?" linker til "http://rødungdom.no.erkunde.no/-/hva-er-ru", og ikke "http://rødungdom.no/-/hva-er-ru" :)

Charlotte ^.^

16.11.2011 kl.14:43

Tror jeg likte den gamle nettsiden bedre, men kan hende det er fordi den nye er uvandt.

Iver Aastebøl

16.11.2011 kl.23:56

Atle: Takk for gode tips. Vi kommer til å fortsette å forbedre nettsidene, og da er sånne innspill nyttige. Når det gjelder mengden svart, er det mer enn vanlig nå fram til feminismekonferansen, siden bakgrunnen øverst på siden har det som tema. Det vil bli byttet ut etter hvert.

Norman

17.11.2011 kl.01:12

Fine nettsider! Mye bedre enn før, synes jeg. Det er en del småting som kan forandres. Jeg mener for eksempel at størrelsesforholdet mellom spørsmål og svar på FAQ-sida er litt for stort. Men dette krever visst bare to tastetrykk.

Synes at dere burde fått Red Dragon-ordningen synlig på nettsida. Jeg tror nok at det er noen som ville tatt den i bruk, men som ikke vet at den finnes.

Ellers gleder jeg meg til å se forandringen på internsidene etter hvert :) Godt jobba!

Skriv en ny kommentar

hits