Krig vs flyktninger=1-0

 

 «Regjeringen foreslår at det bevilges 261 millioner kroner for å dekke utgifter til det norske bidraget til militæroperasjonen i Libya. I tillegg foreslår Regjeringen økte utgifter på 42 millioner kroner til å øke kvoten for overføringsflyktninger med 250 plasser på bakgrunn av situasjonen i Middelhavsområdet.»

Godt å se at de rødgrønne har prioriteringene på plass når de justerer statsbudsjettet (sitatet er fra deres egen pressemelding).


Men seriøst - hvor patetisk er det mulig å bli for denne regjeringa? Det skal litt til for at jeg blir sint, men når FN ber om våpenhvile, den Afrikanske union ber om forhandlinger og Gaddafi-regimet sier de er villige til å forhandle, lukker Norge ørene sammen med resten av NATO og fortsetter krigen. Det er pinlig å se på. Og midt i suppa sitter SV og er "bekymret".

 

Sånn - det var dagens utbrudd. Helt til slutt vil jeg gratulere RU-hater og elev i parallellklassen min på ungdomsskolen, Simen, med seieren i Gullungene. Kan ikke se for meg den ting i verden som fortjener 100 000 kr mer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits