Horekunde

Ser at riksadvokaten nekter VG innsyn i hvem som er straffet for å kjøpe horer siden loven ble innført. Så lenge de godtar boten, slipper de tiltale og offentligheten har ikke rett til innsyn. Blir de tiltalt, er det derimot offentlig infomasjon. I praksis betyr det at VG kan skrive om det hvis du blir tiltalt for horekjøp, men er uskyldig. Er du derimot skyldig, innrømmer det og betaler boten, er du sikret riksadvokatens hemmelighold. Forstå det den som kan.

En som uansett ikke er redd for å bli stemplet som horekunde, er Arian Kollen. Vet ikke om han fortjener betegnelsen artist, men han rapper i hvertfall om alle horene han kjøper, og forteller villig vekk om det til Kingsize. Her er det ikke bare snakk om å synke lavt, men faktisk grave seg langt ned i bakken. Og når du ikke trodde freakshowet kunne bli bedre, viser det seg at han stiller til valg for NKP!

4 kommentarer

Eirik

06.05.2011 kl.14:14

Et nytt forhold menneske-menneske ; frihet fra enhver utbytting og rettferdig fordeling av jordens verdier.
Det kapitalistiske verdensmarkedet fører til at flertallet av jordens befolkning lever i en form for økonomisk terror, preget av nød og underutvikling.
NKP støtter FNs menneskerettserklæring og understreker betydningen av de sosiale og økonomiske rettighetene.
4. Norges Kommunistiske Parti ønsker først og fremst å målbære interessene til lønnsarbeiderne.
Lønnsarbeidere er alle som lever av å selge sin fysiske eller åndelige arbeidskraft. De har liten innflytelse og ingen virkelig medbestemmelse over produksjonen og dens formål og vilkår eller over fordelingen og forvaltningen av de store samfunnsverdiene.
5. Overgangsperioden fra kapitalismen til kommunismen vil etter vårt syn være en sosialisme som utvikler nye og enestående kjennetegn for et virkelig menneskelig samfunn.
Etc etc etc, fra NKPs sider. Mao. enten må han ekskluderes fra partiet, eller så må NKP erkjenne at kvinner er ekskludert fra det politiske programmet deres, og dermed ubrukelig.

Runa

06.05.2011 kl.14:21

wow, hele to jenter på lista til og med! grattis til NKP.

Ellisiv

06.05.2011 kl.14:35

Tre ser nå jeg da, men men.

Frpu georg

19.05.2011 kl.00:36

19 på lista?! Det er jo halvparten av opplutningen deres!

Ikke bli lurt av kommunismen - stem FrP for et bedre Norge!

Skriv en ny kommentar

hits