Thug life (aka Jesse Jones 4 prez)

"Jeg vokste opp i et tøft miljø. Det er ikke unikt for meg, det er for mange som gjør det."

"Mange falt utenfor. Det var rusmisbruk, skulking. Det var jeg en del av, men jeg gikk videre. Mange kom skeivt ut og har greid seg dårlig. Mange av dem lever ikke i dag."

Libe Rieber-Mohn fortalte over en helside i Dagbladet på fredag om sin harde oppvekst. Hun er byrådslederkandidat for Arbeiderpartiet, og planen er visst å vinne velgere på et thug life-image og en personlig from rags to riches-historie. Problem nr en: Hun mangler do-rag. Problem nr to: Hun bor nå på vestkanten og er gift med sjefen i DNB Nor. Om det en gang var noe gangsta over henne, tror jeg det er litt seint å hente det fram som politisk sjekketriks nå.

Selv jeg kan jo konkurrere med det Mohn bretter ut. På Årvoll var det i det minste narkooppgjør på hjørnet av Narvesen-kiosken, hvor en mann ble plaffa ned midt på dagen, og banken på Årvoll-senteret ble rana så mange ganger at de til slutt la den ned. Men burde jeg bli byrådsleder av den grunn? Nei. Vil dere ha en badass byrådsleder, må noen få Jesse Jones til å stille.

Det er bare pinlig når politikere later som de er noe annet enn det de er. Enten det er sukkerdirektør Carl I Hagen i grilldress eller Libe from the block: årets lokalvalg i Oslo kan bli litt av et sirkus.

 

4 kommentarer

Maren

12.01.2011 kl.00:07

Haha, bra skrevet! Jeg er også fra Årvoll, og hvertfall sånn halvveis litt stolt av det. Riktig nok et par årganger yngre enn deg. :)

Iver Aastebøl

12.01.2011 kl.09:59

Kult, man skal være stolt av å være fra Årvoll. Vi har kanskje ikke de fineste blokkene eller den tryggeste banken (de la forresten ned postkontoret også, etter et par ran), men vi har i det minste vår egen badedam!

Libe rieber-mohn

19.01.2011 kl.22:57

Kanskje på tide å oppdage hvor mange som sliter i Oslo? Tror egentlig ikke du vet noe om hvordan det er å falle utafor?! Rent bortsett fra demoer for á vise såkalt solidaritet! Hvis du tror det er kult tar jeg gjerne en dag med deg for å vise deg andre sider av Oslo, men også forklare deg at vi er mange som bærer på en bagasje vi ikke har valgt selv. Tror du det er noe jeg briefer med? Noe som er gøy å snakke om? Noe man ønsker å snakke om? Du burde tenke deg om før du harselerer og henger ut meg uten å vite noe som helst!. Jeg er faktisk et menneske og ikke bare en politiker. Apropo: jeg flytta hjemmefra til Årvoll som 18- åring! Libe

speilmannen

20.01.2011 kl.06:34

Faktisk tror jeg Iver gjør det motsatte av å skryte av å ha en hard oppvekst. Det virker mer som han prøver å si at sure, det hendte et og annet i barndommen hans også, men at det ikke er noe å fiske velgere med. De som hadde en virkelig tøff oppvekst skryter ikke av det.

Skriv en ny kommentar

hits