Reklamekrigen i gang

I går gikk startskuddet for reklamekrigen. I Oslo var det 30 aksjonister ute, til tross for at det var bikkjekald og limet på teipen frøys. Likevel fikk vi hengt opp massevis av plakater. Det blir nye aksjoner hver kveld fram til 15. desember, meld deg som aksjonist på aktivisme.no hvis du vil være med!

Bilder:


4 kommentarer

Charlotte Augustson

01.12.2010 kl.13:04

Denne aksjonen forvirrer meg, fordi jeg får nesten ikke noe informasjon. Tydeligvis var det et møte i går på Gjøvik (for de som bor her). Det møte har ikke jeg hørt noe om. Jeg fikk vite om det fra ei jeg kjenner som er medlem i SU. Det er ikke noe lag på Gjøvik, og dette gjør det ganske forvirrende. Blir det snart satt opp et lag her?

Iver Aastebøl

01.12.2010 kl.13:25

Hei Charlotte. Møtet er i morgen, det var ikke i går. Jeg kommer og skal snakke om retusjert reklame før vi aksjonerer. Du får beskjed om tid og sted på sms. Kommer du på møtet, kan vi snakke mer der.

Charlotte Augustson

01.12.2010 kl.19:00

Ja, ok :)

Even

03.12.2010 kl.19:07

Ganske morsomt at de halvfeite jentene ikke skjønner at det som regel bare er hudretusj på H&M sine plakater. Kroppsidealet er det ingenting å gjøre med, for de jentene har tilnærma perfekte kropper uansett hvor mye dere prøver å vrenge på det.

Makeup er det egne artister som sørger for, vi pleier bare å air-brushe litt og glatte ut huden etter at opptaket er gjort. Så jeg oppfordrer alle dere sinna mennesker der ute som blir provosert av vakre jenter, fordi dere er så jækla bitre i skyggen dere står i. Begynn å tren, som alle andre...!

Skriv en ny kommentar

hits