Kjære Carl

Carl I Hagen har begynt å røre seg igjen. I det vi trodde han hadde slått seg ned i Spania en gang for alle, har han begynt å snakke om at han vil bli ordfører i Oslo. Gatas Parlament har et annet forslag:Dette ser kanskje ut som et innlegg i legaliseringsdebatten. Men det er det altså ikke. Jeg overlater til Carl I Hagen å være for hasj. Sløve dophoder fungerer dårlig som politiske aktivister. Det er en skjebne jeg ikke unner andre enn Carl.

3 kommentarer

Johnny B. Good

21.08.2010 kl.19:34

Hva annent kan man vel egentlig forvente av et par infantile komunisttullinger som åpenbart ennå ikke har vokst ut av trassalderen?

Matias aka Taz

24.08.2010 kl.23:18

Bare en liten rettelse: Han VAR for legalisering for en del år sia. Nå er han imot.

... Kul låt! :D

Smoka

18.09.2010 kl.15:56

Den eneste varende revolusjon vil være en demokratisk, ikke-voldelig revolusjon. Da er hasj, cannabis og mari og anna utmerket. Man blir simpelthen reflekterende, tenkende og totalt fredsfylt. Da innser man kanskje til syvende og sist at ingen har valgt denne verden - ingen kan noe for at de er født som de er - og at alt vi gjør er et resultat av vår biologi og våre omgivelser, hvor vi fra utgangspunktet ikke kan kontrollere noen av delene.

Skriv en ny kommentar

hits