Øya, boksing og John Pilger

Forrige uke var jeg på Øya torsdag og lørdag. Torsdag fikk jeg med meg Pavement, lørdagen så jeg Karpe Diem, Big Boi og litt av The XX (ble for kjedelig, så vi gikk).

Trodde egentlig festivalsommeren var over for min del, men med god hjelp fra Madeleine og Øyas slappe festivalbånd kom jeg inn. Kjenner massevis av folk som kom seg inn på samme vis i år, så de bør nok stramme inn (bokstavelig talt) neste år.

Noen bilder:

I parken


Maddie-B og det slakke båndet

I dag var hverdagen på plass igjen, men den starta uvant. Det er snart klart for et nytt nummer av Rebell (bladet til RU), så vi tok bilder til en sak. Bildene får dere se når bladet er ute, men stikkordene er boksehansker og et hjemmesnekra gymstudio på Etterstad. To av bildene som ikke kommer til å brukes:


Selvskading


I lufta. Roy Cato som driver studioet fortalte seinere at selv om det sikkert ser tøft ut, er det meningsløst å hoppe og slå samtidig, slaget mister all kraft...

Sånn ellers ringte vi nettopp til John Pilger og spurte om han ville komme på filmfestivalen vår. Han kunne dessverre ikke, men hadde skikkelig lyst og ville gjerne bli invitert igjen. Kanskje neste gang?

(Vet du ikke hvem John Pilger er? Da anbefaler jeg filmen hans War on democracy eller boka Frihet neste gang)

2 kommentarer

Ole

16.08.2010 kl.16:33

Eller verdens nye herskere, som tilfeldigvis er i salg i Raud Ungdoms nettbutikk: http://sosialisme.no/ymse/butikk/

Lars

17.08.2010 kl.22:59

Dette var veldig bra!

Kunne du tenke deg å skrive en artikkel om dette på folkenytt? Vi har mange lesere :)

www.folkenytt.no

Skriv en ny kommentar

hits