Lisensbetalt stripping

P3 har tydeligvis ikke overlatt promillen til festivaldeltakerne på Hove. Nå har de fått en 17-åring til å strippe på scenen på P3-campen. For å tørre å gjennomføre, styrtet hun en øl først. Regner med at jenta etter dette er lovet fast jobb i NRK livet ut, siden andre jobbmuligheter nå er minimale.

Fint å vite at lisenspengene mine går til fornuftige ting.Til slutt en utfordring til P3-sjef Tone Donald (bildet) : Siden dere tydeligvis mener det er greit å la 17-åringer strippe og legge ut bilder av det på nrk.no etterpå, hva med at du gjør det samme selv? Snurr ulykkeshjulet!

5 kommentarer

Mats

03.07.2010 kl.12:17

Vel...

For det første var jo dette frivillig. For det andre strippet hun bare ned til undertøyet.

Synes egentlig ikke dette var så mye å hisse seg opp over.

Hvis hun faktisk hadde gått lengre enn til undertøyet tror jeg NRK kunne kommet i virkelig trøbbel, uten at jeg er noen ekspert på lovverket rundt dette.

Ron Paul

03.07.2010 kl.14:31

Yes, dette var frivillig. Hun bestemte selv at hun ville strippe på scenen.

Vær glad, Iver! Alt du får av "second base", er jo via NRK. ;)

Åsmund

03.07.2010 kl.15:02

P3 prøver vel bare å reflektere "ungdomskulturen" da.. moralisering pleier ikke å føre fram som oftest.. =/

Chalten

06.07.2010 kl.19:59

ser ut for at de har tatt til fornuft og fjernet artikkelen/videoen/bildene.

Budd

12.07.2010 kl.07:45

Veldig enig med deg Iver. Riktignok var dette ned til undertøy og hun var over den sexuelle lavalder, men hun var da heller ikke myndig .. Kanskje de burde bedt om foreldrenes underskrift først, hadde de nok fått ;)

Mer skeptisk til "nakenløp" som p3 arrangerer på Hove. Riktignok på egen vilje så klart, men vi snakker boring statskanal som prøver å nå kidsa her.

Skriv en ny kommentar

hits