Boikott

Boikottbevegelsen mot Israel har fått vind i seilene etter nedslaktingen av Freedom Flotilla. Rødt har satt i gang en landsdekkende kampanje for kommunal boikott, som bl. a. har ført til at Gamle Oslo bydel har vedtatt boikott (som kanskje blir overkjørt av byrådet - så langt rekker Palestinasolidariteten der i gården). I dag innleder Svenska Hamnarbetareförbundet sin ukeslange blokade av israelske skip, og i San Francisco klarte 700 aktivister sist søndag å blokkere et israelsk skip fra å laste varer.

Nå viser det seg at lista over fyfy-selskaper må utvides, denne gangen med Ikea. Sveriges Radio har avslørt at Ikeas kjøpesenter i Netanya kjører ut varer til israelske bosettinger - men ikke til palestinske områder. Det er noe å tenke på neste gang du vurderer en flatpakke.

3 kommentarer

William

24.06.2010 kl.11:37

Fint at IKEA i Israel har ryggrad. Stikker på IKEA etterpå og kjøper meg et par flatpakker!

Prof. Harald Ostepop

24.06.2010 kl.23:55

Hvordan har islam til de grader klart å kortslutte den nord-europeiske rasjonelle tankegang basert på en balansegang mellom individuell frihet og det sosiale/økonomiske sikkerhetsnett?

Det forholder seg som følger:

Det blir det samme dilemmaet som følger av den demokratiske frihet til å mene hva man vil og omsette det i politisk handling, men det man vil ha frihet til er å undertrykke andre. F.eks; en nazist benytter seg av sine demokratiske rettigheter til ikke bare ha rett til å forfekte offentlig, men i tillegg motta støtte for sin sak, som i hovedsak går ut på å fjerne frihetene for hvilket demokratiet skal garantere.

Det blir som å betale noen for å kidnappe deg, plyndre deg, og så gjøre seg til herre over deg.

Man må se hvordan ting fungerer i praksis. De som blendes og forblindes av sine egne simplistiske prinsipper, blir selv fort offer for dem, når det kommer folk som vet å utnytte denne blåøydheten.

Gjerne da i form av en langsom prosess henimot en ny versjon av det totalitære, ufrie, diktatur.

Hørt eventyret om den pannekaka som stakk av, og måtte be reven om å ta seg over elven? Det er Norge om få år om man gir lillefingern så tar de hele armen.

I Norge har vi siden krigen levd i en så trygg boble at man har glemt hvordan det er å være okkupert av totalitære drittsekker.

Og de som nå sitter og bestemmer, til tross for folkets stadig mer insistente murring og knurring, og sier at alt er tip-top, du er dum rasist du, -disse vil i ettertankens bleke krankhet ønske at det går an å be om unnskyldning for et sånt svik mot ens egen befolkning

Ikke la det skje.

Uerfarne idealister med tindrende øyne er så lett å bøffe, og når det er dem som sitter med makten (enn så lenge) så selger de ikke i praksis deg og meg og landet vårt (enn så lenge) til folk som overhodet ikke ønsker oss noe godt.

Neida, - de insisterer på å gi det bort og markedsfører det som en måte å importere semmekveg på. Noen av dem har også for rent privat profitt solgt statsborgerskap for Nkr 15000.-.

Dette er selvsagt ren svindel, men det blir ikke etterforsket.

Resultatet viser seg etter noen få år; Frankrike har fått erfare det, som også Sverige, England, Danmark, Holland, Spania ++ osv.

Dersom du er i tvil:

-Spør deg selv: Ville jeg la et selverklært nazistisk parti stille til valg, selv om deres avskaffelse av demokratiet til fordel for et diktatur etter deres design er i deres partiprogram?

Islam står på ingen måte tilbake for andre totalitære ideologier når det gjelder å påtvinge deg sine lover og regler (Kjapt eksempel: skjekk koranen sure 9 vers 5).

Islam (ifølge koranen) er pr. idag teknisk sett forbudt ifølge vår grunnlov, siden den pålegger de troende å drepe nordmenn og andre som ikke blir med på de avskyelige tvangstankene som påbys i koranen, men ingen(!) krever noen gjennomgang av dette på høyt plan.

Kjære landsmenn.

Jeg vil rette dere en instendig anbefaling om å studere hva islam egentlig innebærer, og så si om du og dine barn vil ha det sånn i ditt land.

Mye av problemet med å få (spesielt unge idealistiske) folk til å se det forferdelige i denne situasjonen er at de har alltid vært så trygge her i landet (Andeby) at de vet ikke hva det innebærer.

Tenk hvor ekstremislamister sikler på å ta for seg av oljepengene, og så masse våpen, utstyr, og superflotte moskéer de får råd til da!

Bruk hodet, og tenk NÅ før det forbys som "uislamisk aktivitet".

Et annet scenario er at vi får vigilante- og borgerverngrupper som vil få enorm støtte blant folk som er drit lei av å bli tråkka ned av fanatiske islamozombies med jernbeslåtte hæler (som du har betalt for, og insisterte på i din naïve ungdom).

Hipp hurra.....

Kan

25.06.2010 kl.08:11

"nedslaktingen av Freedom Flotilla."

Det var her snakk om 9 stykker som vill etter eget ønske ville lide martyr døden slik at de skulle få 72 jomfruer.

Skriv en ny kommentar

hits