På vei hjem

Nå sitter jeg på bussen hjem fra Kristiansand. Her har jeg vært på vårleir for sør-vestlandet Rød Ungdom. De har vårleir hvert år på den legendariske Kommunisthytta i skjærgården utenfor Kristiansand. Hytta ble bygget av NKP en gang før krigen, før tyskerne kom og brukte den som kaserne for nazi-soldater. Det er det synlige bevis på, et av porselensfatene er merket med ørn og hakekors under. Etter krigen ble hytta gitt tilbake, og i dag eies hytta av et andelslag med venstresidefolk. Så med luksusyachter og milliontomter på alle kanter har vi diskutert, spist og bada oss gjennom helga på det fineste stedet i RU-land. Dessuten har vi aksjonert. Mer om det i en seinere post.

 

Tenkte egentlig å skrive om hvilke blogger jeg leser i dag, for å dele noen tips med dere. Det blir en kort post, siden jeg stort sett ikke leser blogger (å skrive det er sikkert brudd på en eller annen etisk regel i bloggosfæren. Vel, jeg kunne ikke brydd meg mindre). Men det finnes noen unntak. Bloggen til Sigve Indregaard er god. Skarpe analyser fra et skarpt hode, som gjerne kunne skrevet oftere. Jeg leser også bloggen til sofsen i blant. Både fordi jeg kjenner henne og fordi hun skriver artig om mye rart. I tillegg prøver jeg å følge Ali Esbatis skriverier om politikk. Litt slitsom å lese svensk, men det er verdt det siden det er bra.

 

I tillegg følger jeg Livingdoll, for å holde meg oppdatert på hva som skjer i moteverden.

 

Tulla!

 

Andre ting som skjedde i helga? Vel, jeg har lært meg første vers av internasjonalen på leketøys-keyboard. Helt på egenhånd. Det høres kanskje ikke sånn ut, men for en med mitt musikalske talent er det veldig imponerende.

2 kommentarer

Valeska

13.06.2010 kl.19:29

hahaha! godt du har blogg, så slipper vi å savne den Iver-humoren selv om du ikke er regionsfadderen vår lenger.

Lien

13.06.2010 kl.19:43

har aldri opplevd deg så barnslig noen sinne som i dag morges jeg.. øynene dine bare lyste opp når du fortalte at du holdt på å lære deg internasjonalen på keybord! etter det jeg hørte så mangla du godt over en setning av første vers though!

hyggelig å ha deg her i kristiansand denne helga anyway;)

Skriv en ny kommentar

hits