17. mai-synder
Som dere ser på bildet, glemte jeg å pynte meg skikkelig på 17. mai. Redningen ble en hårspenne som tversoversløyfe. Neste år lover jeg å gjøre det godt igjen.

Men slurving med kleskoden blir småtteri sammenliknet med å bruke nasjonaldagen til hemningsløs hyllest av krigen i Aghanistan. Mens vi andre feiret nasjonens uavhengighet, hyllet Jens Stoltenberg altså nasjonens USA-avhengighet. Skamløst. Respektløst. Og litt pinlig.

2 kommentarer

NoraWE

18.05.2010 kl.17:57

Haha. Første gangen jeg har sett deg med noe annet en adidasjakka...

og det med Stoltenberg; hva hadde du forventa? Det mest sjokkerende er kanskje at de bruker "militæropperasjoner", istede for krig. Ille nok at USA gjør det, men når vi også starter er det ganske skummelt.

råkkerolf

18.05.2010 kl.21:18

stoltenberg er utrulig manipulativ. fn-mandatet blei pressa gjennom av bush. afghanistan har ikke noe som likner på demokrati. ikke engang når man sjeler hardt. og så kommer bullshitet med at han er for folkeretten? grunnlaget til fn er at det er lov å forsvare seg mot en fremmed okkupant. samtidig er det VELDIG ugreit å starte "preventive" kriger. mens stoltenberg fikler med "prevensjon", føder afghanistan stadig flere terrorister. jeg trur heller at stoltenberg er en trussel for rikets sikkerhet, når han indirekte driver vervekampanje for taliban.

og hva skjer med "stoltenberg er en stor mann"? han er ikke basketballspiller eller vår o-store opplyste leder. fant de ingen som var halvparten så naiv som "raymond"? og hva med dagsavisa? jeg føler at demokratiet fikk seg en kraftig smell med denne journalistikk-frie saken.

hvorfor gidder ingen å grave LITT etter alternative motiver til å bruke så mye ressurser på afghanistan? det er mildt sagt naivt å tru at stoltenberg og obama kun interesserer seg for de stakkars barna i afghanistan de dytter forran seg.

Skriv en ny kommentar

hits