Holmenkollstafetten

I helga løp jeg Holmenkollstafetten for laget til Rødt. På forhånd hadde vi pekt oss ut Klassekampen 1 og Natur og Ungdom som hovedmotstandere, og gleda oss til å se dem under oss på resultatlista. Det gikk nesten!

Vi knuste Natur og Ungdom med over seks minutter, og beviste en gang for alle at miljøbevegelsen er en gjeng slabbedasker som ikke har annet treningsgrunnlag enn roping av sinte slagord utafor statsministerens kontor. Mot Klassekampen gikk det derimot litt verre. Det er tydelig at Bjørgulv Braanen pisker undersåttene sine rundt i høyt tempo, siden de slo oss med et lite minutt.

Av de andre partiene var det bare FrP som stilte lag, men de måtte se seg slått med nesten ti minutter. I tillegg stilte et lag med det litt kryptiske navnet Lysbakkens Undersåtter til start, men med tiden de løp inn på, forstår jeg godt hvorfor de må bruke dekknavn. Selv vet jeg ikke hva som er verst: Å tape gasskraftsaken mot kraftsosialistene i AP,  eller bli slått av Civita i Holmenkollstafetten?

4 kommentarer

visloiver

10.05.2010 kl.14:21

Hei! Du burde sjekke ut denne bloggen; http://visloiver.blogg.no/

Den er kjempebra!

NU'er

10.05.2010 kl.17:44

Vi bruker tiden vår på miljøvern, og å faktisk få politisk gjennomslag. Kanskje noe for dere?

Eline L. Fjæren

10.05.2010 kl.21:17

Jeg likte det faktum at du har linka meg så godt at jeg gjorde det tilbake, dog på en litt utradisjonell måte! Tumblr-oppsettet mitt er litt komplisert.

Iver

11.05.2010 kl.08:55

Takk, Eline!

Skriv en ny kommentar

hits